Forum

heart ⚒ Factions FAQ ⚒

Više
25 feb 2021 09:48 - 25 feb 2021 09:53 #273878 od Daamex
Daamex je napravio/la temu ⚒ Factions FAQ ⚒
Pozdrav svim igracima u zajednici.

Uz veliku igranost factions podservera kroz global restarta ZIMA 2021, desava se sve vise i vise da cujem ista pitanja po forumu, oko par stvari.
Ovu temu pravim da bi mogao svih tih pitanja odgovoriti ovdje ispod.

- Za pocetak, hteo bi da napravim jedan komentar oko ekonomiju factions podservera, i da vam kazem da sadasna ekonomija istog, nece biti izmenjena u toku ovog globala. Josuvek mozete dati vase predloge oko factions ekonomiju, al imajte u predvidu da bi ti predlozi jedino mozda bili prihvaceni i realizovani pocetkom sledeceg global restarta.

- Takodje, sve vise i vise vidim pitanja oko brzina hoppera i kaktus farmi na factions podserveru. Svaki dan vidim po nekoliko igraca kako se zali da im kaktus farma radi sporije, hopperi rade sporije itd, itd, itd. Mi oko toga nista nismo menjali a nemamo ni u planu da menjamo dalje. U svakom slucaju, trenutno istrazujemo moguce probleme oko tog, i trebalo bi da je sve uskoro fixano u slucaju da ima ikakve probleme oko radnju cactusa/hoppera.

- Ova tema ce biti redovno update-ovana.

...crawling back to you
Last edit: 25 feb 2021 09:53 by Daamex.
Zahvalnice:: Assist, Selmoo

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 0.022 sekundi

Korisni linkovi

O nama

SERB-CRAFT je zajednica Minecraft igrača koja postoji od avgusta 2010. godine i broji više od 150 hiljada članova sa teritorije čitavog Balkana. SERB-CRAFT nije povezan niti podržan od strane Mojang-a ili Microsoft-a.

Organizacija

UG "SERB KRAFT" Niš

PIB: 109645442

MB: 28208502

Kontakt: [email protected]