Forum

lock Vanilla - GR LETO 2021

Više
11 maj 2021 22:52 #277284 od DJFantom
DJFantom je napravio/la temu Vanilla - GR LETO 2021
Pozdrav igrači SC-a!

Moderatorski tim koji je zadužen za Vanilla podserver je počeo pripreme za sledeći Global Restart i želi da što više uključi igrače kako bi unapredio Vanillu u sledećoj sezoni. 

Cilj ove teme je da vam predstavimo način na koji ćemo sakupiti vaš feedback. Ovim putem vas pozivamo da se uključite u ovaj proces, jer nam je svima zajednički cilj da Vanilla sledeće sezone bude još kvalitetnija, zabavnija i igranija! :)

Sakupljanje feedbacka odvijaće se u više koraka:
  1. Inicijalni sastanak sa igračima na TS3 serveru (koji će biti održan u četvrtak, 13.05.2021. u 21h)
  2. Anketa sa važnim pitanjima u vezi Vanilla podservera (link ankete će biti objavljen u odgovoru na ovu temu, nakon sastanka)
  3. Obrada informacija iz ankete i predstavljanje rezultata (takođe će biti postavljeno kao odgovor na ovu temu)
  4. Otvaranje ove teme za diskusiju i predloge za unapređenje (odgovori na ovu temu biće otključani u ovom koraku)
  5. Obrada predloga iz teme i predstavljanje rezultata (odgovor na temu)
  6. Sastanak sa igračima na TS3 serveru i diskusija o rezultatima iz teme, koji će uticati na novu sezonu Vanilla podservera (datum će biti naknadno određen)
Kao što vidite, prvi korak će biti sastanak koji ćemo organizovati na našem TS3 serveru (IP: ts3.serb-craft.com), u četvrtak (13.05.2021) u 21h, u Vanilla sobi. Ukoliko još uvek nemate pristup za tu sobu, pošaljite mi privatnu poruku na TeamSpeaku neposredno pred sastanak i, ukoliko imate pristup Vanilla podserveru, dobićete i pristup toj sobi, a samim tim i mogućnost da iskažete svoje mišljenje na sastanku.

Nakon prikupljenih ideja i mišljenja igrača, koje nam je jako važno za pripremu ovog Global Restarta, nastavićemo dalje rad na unapređenju gameplay-a za sledeću sezonu.

Trudićemo se da vas stalno obaveštavamo o tome šta se radi, pa će svaki bitan update oko skupljanja feedbacka biti poslat kao odgovor na ovu temu i biće objavljen u našoj SERB-CRAFT Vanilla Facebook grupi. :)
Zahvalnice:: TheDuliX_, samirs, acBee, oFlam, m1k1zZz
Tema je zaključana.
Vreme kreiranja strane: 0.024 sekundi

O nama

SERB-CRAFT je zajednica Minecraft igrača koja postoji od avgusta 2010. godine i broji više od 150 hiljada članova sa teritorije čitavog Balkana. SERB-CRAFT nije povezan niti podržan od strane Mojang-a ili Microsoft-a.

Organizacija

UG "SERB KRAFT" Niš

PIB: 109645442

MB: 28208502

Kontakt: [email protected]