Uslovi korišćenja

Molimo Vas pažljivo pročitajte Uslove korišćenja pre upotrebe ovog web sajta (u daljem tekstu “Sajt”) i servera za igru (u daljem tekstu “Server”). Uslovi korišćenja predstavljaju sporazum između Vas i UG “SERB KRAFT” Niš, sa sedištem na adresi Obilićev venac 60, 18000 Niš, Republika Srbija, MB: 28208502, PIB: 109645442, čija je privredna delatnost Ostale usluge informacione tehnologije, sa šifrom delatnosti 6209 (u daljem tekstu “SERB-CRAFT”) u čijem se vlasništvu nalazi Sajt i Server. Ovim sporazumom su obuhvaćena sva pravila pod kojima možete koristiti Sajt i Server. Nastavljanjem korišćenja Sajta i Servera potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa navedenim uslovima.

Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljena kupovina članstva/usluga na Sajtu i za njihove potrebe može se pretplatiti samo roditelj odnosno zakonski staratelj.

Korišćenje Sajta i Servera i dostupnih sadržaja

Slažete se da će osobe mlađe od 18 godina koristiti deo Sajt-a namenjen za kupovinu, isključivo uz prisustvo i nadzor roditelja odnosno zakonskog staratelja.

Sajt i Server sadrže materijale (videe, tekstove, slike, softvere, grafike, mape…) koji su celi ili delom autorsko delo SERB-CRAFT, a koji su zaštićeni autorskim pravima, žigom i drugim zakonima.

Server možete koristiti besplatno uz ograničenja u pristupu određenim sadržajima, funkcijama i privilegijama ili ga možete koristiti kao član koji je kupio članstvo i time stekao pravo da do isteka članstva koristi sve dostupne sadržaje, funkcije i privilegije na Serveru.

Slažete se da Sajt i Server nećete koristiti u svrhe slanja i postavljanja poruka ili materijala koji su nezakoniti, uznemirujući, uvredljivi, nepristojni, vulgarni, preteći, seksualno orijentisani, rasno uvredljivi, pornografski ili krše bilo koji zakon i time štete poslovanju SERB-CRAFT ili nanose neku drugu vrstu štete, odgovornosti ili troška.

Slažete se da ćete tokom igranja na serveru poštovati Pravila koja su istaknuta na stranici Pravila.

Materijali objavljeni na Sajtu i Serveru su isključivo informativnog karaktera i SERB-CRAFT zadržava pravo da bez najave menja objavljene materijale ne nudeći nikakve garancije vezano za tačnost istih.

Zabranjeno je reprodukovanje celog ili delova Sajta i/ili Servera odnosno materijala sadržanih na Sajtu i/ili Serveru osim u slučajevima kada je to pismenim putem odobreno od strane SERB-CRAFT.

Promene u Uslovima korišćenja

SERB-CRAFT zadržava pravo da u bilo kom trenutku, po sopstvenom nahođenju, menja Uslove korišćenja i ispravlja moguće greške i propuste sve u cilju obostrane zaštite i poboljšanja usluga i poslovanja. Ove radnje će se obavljati bez prethodne najave a korisnici će narednom upotrebom Sajta potvrditi da se slažu i prihvataju nastale promene.

Načini plaćanja

Plaćanje članstva/usluga moguće je izvršiti samo načinima dostupnim na Sajtu. Prvi način je putem opšte uplatnice odnosno direktnim transferom na račun SERB-CRAFT-a. Drugi način je putem platnih kartica preko interneta i tada se poverljivi podaci o platnoj kartici prenose putem javne mreže u zaštićenoj formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, što predstavlja trenutno najsavremeniju kriptografsku tehnologiju.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

U slučaju povraćaja sredstava korisniku koji je prethodno članstvo/uslugu platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, SERB-CRAFT se obavezuje da povraćaj sredstava vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev SERB-CRAFT obaviti povraćaj na račun korisnika kartice. U slučaju povraćaja sredstava za korisnike koji su Pretplatu prethodno platili transferom na račun SERB-CRAFT način povraćaja biće dogovoren direktno između korisnika i SERB-CRAFT.

Izjava o zaštiti privatnosti korisnika

U ime SERB-CRAFT-a, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalititne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni SERB-CRAFT-a odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Izjava o PDV-u

SERB-CRAFT nije PDV obveznik, i ne obračunava PDV na promet dobara i usluga.

Dostava, aktivacija i deaktivacija

Članstvo ili kupljenu uslugu dobijate aktiviranu na Serveru automatski odmah nakon uspešne uplate putem platne kartice, odnosno onog trenutka kada pošaljete dokaz o uplati i uplata bude evidentirana na našem tekućem računu tj. obrađena od strane našeg tima ukoliko uplaćujete putem uplatnice/ebankinga.

Trajanje članstva i usluga definisano posebno za svaku od njih na njihovim stranicama, a deaktivacija se vrši automatski kada istekne navedeni period. Niste u obavezi da produžite članstvo ponovnom uplatom, niti ćete biti automatski zaduženi za dalji period.

SERB-CRAFT zadržava pravo da Vam, ukoliko kršite Uslove korišćenja, Pravila ili štetite zajednici i Serveru na bilo koji način, oduzmu pravo na korišćenje članstva ili usluga bez povraćaja novca.

Reklamacije

Članstva ili kupljene usluge predstavljaju vid isporuke digitalnog sadržaja odnosno virtuelne usluge koja nije isporučena na trajnom nosaču zapisa čijim je korišćenjem (korišćenjem mogućnosti u igri u delovima ili u celosti) izvršenje započelo i korisnik je saglasan da time gubi pravo na odustanak od ugovora.

Reklamacije se šalju prvenstveno na e-mail i zbog provere identiteta isključivo sa e-mail adrese koju ste uneli prilikom kupovine na Sajtu.

Kontakt za slučaj reklamacije: [email protected], +381 66 005461

DISKLAJMER

Izričito se slažete da upotrebu Sajta, Servera i interneta činite na sopstveni rizik. U meri dozvoljenoj važećim zakonima SERB-CRAFT se odriče davanja garancija bilo koje vrste. Zbog ogromne količine sadržaja dostupnih na Sajtu i Serveru uz sve dobre namere SERB-CRAFT ne može garantovati verodostojnost i tačnost svih materijala objavljenih na Sajtu.

SERB-CRAFT ne garantuje da neće dolaziti do prekida i grešaka u radu Sajta i Servera, kao ni da serveri koji su dostupni neće biti oslobođeni virusa ili drugih štetnih komponenti te stoga ne snosi nikakvu odgovornost za pojavu istih i moguće nastalu štetu.

SERB-CRAFT neće biti odgovoran za štetu bilo koje vrste uključujući, bez ograničenja, direktnu, indirektnu, slučajnu, posledičnu ili kaznenu štetu kao i gubljenje podataka, prihoda, profita i moguću nastalu štetu po vlasništvo.

Vaše isključivo pravo po navedenim uslovima je da prekinete korišćenje Sajta i Servera i da raskinete ovaj ugovor.

Ovaj Ugovor je na snazi od trenutka kada ga prihvatite i nastaviće se u punoj snazi do trenutka raskida od jedne ili druge strane. SERB-CRAFT može suspendovati ili raskinuti ovaj ugovor i zadržava pravo da ograniči ili ukine Vaš nalog kao i da suspenduje Vaše članstvo uz dostavljanje obaveštenja ukoliko se utvrdi da Vaše aktivnosti na Sajtu i/ili Serveru ili aktivnosti maloletnog lica za čije potrebe ste izvršili kupovinu na Sajtu nisu u saglasnosti sa Uslovima Korišćenja.

Kompletan Ugovor

Uslovi korišćenja i Politika privatnosti zajedno predstavljaju celokupan Ugovor Vas sa SERB-CRAFT-om koji se odnosi na Sajt i Server. Slažete se da ovaj Ugovor ne dodeljuje nikakva prava niti ima pravno dejstvo ni na jednu osobu osim na Vas. Ovaj Ugovor se upravlja prema zakonima Republike Srbije i Vi prihvatate i slažete se sa time da u slučaju bilo kakvog spora sa SERB-CRAFT-om ili u vezi Vašeg korišćenja Sajta i Servera spor se rešava pod nadležnošću sudstva Republike Srbije.

SERB-CRAFT može praviti naknadne izmene u ovom Ugovoru i nakon načinjenih izmena one odmah stupaju na snagu. Korišćenjem Sajta odnosno aktiviranjem članstva/usluge Vi se slažete sa svim nastalim promenama ili dodacima u Ugovoru i stoga Vam savetujemo da periodično posetite ove stranice i utvrdite moguće nastale promene kojima ste pravno obavezujući.

Mastercard SecureCode Verified by Visa Chip Card Mastercard Maestrocard Visa DinaCard